I believe I said Meeexxxico !

ohja härliga människor, imorgonbitti tidigt som fan kommer vi åka mot JFK och ta första bästa flyg till Mexico. Kommer spendera en vecka där med min värdfamilj, på ett underbart hotell, president suite och masssa god mat!
Stranden, värme och solbrun.
Detta kan man kalla vacation. Huur underbart som helst!

Miss you !

Saknar denna underbart söta pingla lite extra idag!


The girl with the dragon tattoo

Har sett filmen The girl with the dragon tattoo och jag måste erkänna att den var grym, fast jag hade nästan glömt bort hur ruggig filmen är! Fick lite extra svensk feeling då mycket i filmen var från Sverige, TV4, tidningarna, namnen och skådespelarna! Så jag tog med mig min värdmamma för en trevlig biokväll, men vi båda konstaterade att den svenska filmen var bättre. Självfallet haha!

What it takes to come alive.

Nyår var mer än vad jag någonsin kunde önskat mig, så otroligt kul och vilken upplevelse! Kvällen var perfekt! Det slår mig hela tiden hur lyckligt lottad jag faktiskt är som får uppleva allt detta, att uppleva USA, NYC, kulturen och vardagen. Att kunna känna denna stämning och glädje i kroppen varje gång man blir påmind om vart man befinner sig. Jag menar detta är min vardag, detta känns som ett extra hem och det har jag min värdfamilj att tacka för! När jag kommer komma hem till Sverige har jag så otroligt mycket att berätta för alla där hemma, har kanske inte direkt varit den bästa på att uppdatera. Men jag känner absolut att jag redan har sett och upplevt så sjukt mycket, jag har växt som person något så fruktansvärt och jag uppskattar om inte ännu mer min familj hemma i Sverige! Det kommer också bli något så fruktansvärt svårt att säga hejdå till min värdfamilj, trodde aldrig i hela mitt liv innan jag kom hit att det skulle bli så svårt och känslosamt, men jag vet att den kontakt vi har kommer föralltid att finnas där! Har några månader kvar och de har massa att erbjuda! Ser verkligen fram emot 2012!
Älskar dig pappa!
Puss

.


RSS 2.0