.

Fredag filmmys med familjen och Daniella.
Lördag befann jag och D oss hela dagen på Woodbury common, galet varmt.
Söndag bio, smarrig lunch, slappardag.
Skänker en tanke till Norge och mitt vackra Härjedalen!
Ibland kan man inte rå för att tragiska saker händer,
men det är alltid lika hemskt när det inträffar.
Tragiskt är det rätta ordet.
puss

.

ännu en vecka har passerat och det är med raket fart! Har för det mesta jobbat, hängt vid poolen, umgåtts med barnen och Daniella, hade lite cravings för svenskt godis, och tacka gud då för att Ikea finns i närheten! Annars tror jag smälter bort, ah dör av all värme. Idag står mätaren på 115 F, vilket är ungefär 45c. puh, inte alls van med denna värme. Men det går och det är tur man har ac i huset! Hela helgen ska bli densamma så vi får se vad som står på schemat, tror det blir ett besök på en outlet ca 30 min bort. Lite shopping slår aldrig fel i denna värme. puss

Jersey Shore


I lördags åkte jag och Daniella in till city för att möta upp hennes vänner. sedan begav vi oss till Nikki Beach, gud vilket underbart ställe! Grymt bra och jag hade hur kul som helst. Söndag vaknade efter alldeles för lite sömn, pannkaksfrukost som carrie och alex hade fixat, för att sedan åka till Jersey shore. Jag och daniella spenderade hela dagen där, hade hur trevligt som helst och jag tyckte stranden och boardwalken var mycket trevlig. hamnade mitt uppe i en inspelning av självaste jersey shore, såg Jwow och självklart var vi tvugna att kika in butiken Shore store.
en helg som denna kan man verkligen inte klaga på, it´s awesome.

.

Se där redan fredag och fråga mig inte vart veckorna tar vägen?
Lila kom hem med hål i båda öronen igår, så stolt hon var. Stor tjej nu! Idag blir det att följa med Gaga efter barnens camp och kolla på när Luke har simtävling! Efter det blir det middag och sedan umgås med Daniella! Smider planer för helgen, vilket jag gillar skarpt!
Gilla helg, NY och underbart väder. kan inte bli mycket bättre.

.

Helt underbart galet fint väder.
Hängt vid poolen.
Hoppas på att Lila kommer hem snart med hål i öronen.
Ha det bra!

.

Bio, Brunch,
Coney Island & bullbak med Lila

.

Måndag, samma vanliga måndag. alltid trött och lite småseg i kroppen efter helgensbravader! Är solbränd i hela ansiktet efter gårdagen då vi spenderade den på Coney Island, först beachen och sedan eftermiddagen/kvällen inne i City! I fredags var jag och Daniella och såg transformers i 3D. Lördagen var det dags för brunch på souk slutade med en helt galen rolig fest, träffade Daniellas kompisar och alla var hur trevliga som helst. Röjde gärnet från 3 till 6, dansade och jag var så himla lycklig, för att sedan bege oss mot soho/west village för shopping! Vintage butiker, gatorna, människorna. jag är kär i det området! Gud så vackert! Lördagen var mycket speciell då den var helt bakvänd haha, men jag hade så otroligt roligt. helt klart en av de bästa dagarna inne i City!
Idag har jag bara tagot det lugnt och passat på att vila mitt ansikte haha! ingen sol på ett tag och jag skypade även med min kära tvillingsyster i nästan 2 timmar! Mycket att berätta, så tiden flyter på! Längtar tills hon kommer så jag får visa henna allt. Komsi !Nu sa jag åka och hämta upp Lila. puss

.

idag skiner tyvärr inte solen som man hoppas! men vad gör det när man har hur många köpcenter som helst att
checka in. det slår aldrig fel med lite shopping och eftersom mallen är så stora kan det ta ett antal dagar att gå igenom hela.  garden state plaza today!
btw spenderade jag hela onsdag kväll där med min kära vän Daniella, så himla skönt att de har öppet till nästan 10 varje kväll. kan vara skönt att dra dit efter jobbet och bara mysa på!

north carolina

som ni vet så spenderade jag förra veckan med min underbara värd familj, och alex syskon i North carolina, outer banks ! hur underbart som helst, huset, poolen, beachen och alla trevliga människor gjorde min vecka toppen! vi var ca 21 personer som under en vecka gjorde många roliga och intressanta saker. vi var på en tour för att se vildhästar, vilket var hur coolt som helst, vi körde jetski, gokart, åt på restaurang, hade bingokväll och det viktigaste av allt vi spenderade den mesta delen på beachen. dock då jag i den fruktansvärda värmen inte föredrog havet, kunde jag lätt ca 20 m bort hoppa i poolen! vårt hus låg helt och hållet på stranden, tog 1 min att ta sig till och från ! vilket var underbart, vem skulle inte tycka en vecka som denna var lyx!? så jag tackar för det.
men det mysigaste var nog när vi tog kvällspromenaden på stranden medans delfinerna simmade vid strandkanten! det är lycka!
jag har också hunnit med en annan viktig dag är i usa, nämligen 4th of july! så vi spenderade dagen tillsammans. med god mat och en massa fyrverkerier! mycket trevligt!
nu känns det som att mitt huvud ska sprängas, behöver lite ordentlig sömn!
såpusspåmarica, hejdå!

RSS 2.0