.

Vad händer med mitt hår börjar bli långt, väldigt långt och det finns nog ingen gladare än mig. eller jo Lila förstås haha! annars thanksgiving imorgon, massa mat och en stor fågel! som jag längtar till att äta denna stora fågel, ska bli hur trevligt som helst och vi kommer ha ca 20 pers över, och mina kära Angelica kommer spendera de sista dagarna hos oss! Förra helgen spenderades i Washington D.C med familjen, hur kul som helst och herregud vilken fin stad. Blev mycket överraskad! Jag spenderade också den senaste helgen utanför Albany på Silverbay med 60 andra aupairer. Skola stod på schemat, men man kanske kan kalla helgen för en stor lekstuga 24/7! Kul att träffa andra au pairer som bor i andra städer, blir att besöka dom senare! Funderar starkt på att ta min andra kurs där också !
Black friday den på fredag, fett med rea överallt! Ja tack, bränna pengar på lite julklappar till sveriget kanske och om jag har tur något litet till mig själv. Det tycker jag att jag förtjänar!
ses!

WASHINGTON DC

jupp, you got it!
imorgonbitti åker vi mot Washington DC för att spendera en långhelg där med familjen.
Hej då NJ, Hej obama, Hörs på Söndag!

.

HALLOWEEN
mer bilder finns på facebook

life.

Skapligt längesen, vart tog tiden vägen? så mycket som har hänt och så mycket som man gjort och inte har man tid att blogga ! så får köra på en liten snabb uppdatering, marica har varit på besök i tre veckor, jag fick mig en god överrasking på flygplatsen då min bästa victoria kom på besök också. vi gjorde allt man kan göra och se under dessa veckor. underbart är ordet ! Lila och Luke har båda fyllt år, ännu ett år äldre och jag kan själv se hur de båda har växt under sommaren ! Daniella har lämnat oss här i NJ för ett nytt och underbart liv på varmare bredgrader. har träffat en ny kompis, svensktsvenskt härligt som tusan. Så jag och Angelica har umgåtts mycket, gjort massa skoj! Har fått den första snön, vilket betyder kaos med stor betydelse. Jag kan ärligt säga att jag har aldrig i hela mitt liv sett så mycket förstöras och så många träd som fallit pga 10 cm snö! Ingen el, ingen värme och hela stan i ett enda mörker! lite läskigt faktiskt, lite dålig tajming då det var Halloween! Fick stanna hemma och vi som hade sett fram emot en grym kväll inne i city med alla andra Halloween galna firare i NYC! men nejnej, staden förbjöd också självaste bus eller godis, då de ansåg att gatorna inte var tillräckligt säckra. Men en gata hann vi med och barnen är tillbaka i skolan idag och vi har äntligen fått tillbaka elen. Äntligen värme!
Det var vad jag har varit med om för ett tag sen till i helgen, vad jag gjort mellan det, kommer jag knappt ihåg. Vad jag vet är att jag har gjort en massa underbartgalna saker och att jag idag har varit här i ett halv år! Shit ett halv år, 6 månader? snart jul och nyår vilket jag verkligen ser fram emot! önskar pappsen och company kunde komma snart, så jag kan krama om dom riktigtriktigt hårt! miss all of you ! PUSS

RSS 2.0